Wat mijn klanten zeggen

Klanten Vertellen

Lammie van Wieringen - Lammie design

Bij het opzetten van je eigen onderneming is een website die precies laat zien wat jij wil overbrengen ontzettend belangrijk.

Nadat ik Monique en haar team van ContentWebControl de opdracht en mijn creatieve ideeën heb gegeven was de website binnen een korte tijd klaar en helemaal naar mijn zin.

De samenwerking met Monique vond ik enorm plezierig en ik heb heel veel positieve reacties gekregen op mijn prachtige design website!

El Pantano - Falabella stud

Gelukkig hebben we geen verstand van website bouwen en onderhouden. Hier hebben we ContentWebControl voor.

Ieder moet dat doen waar ze goed in is!

Met vriendelijke groet,
Erik Reefhuis

eugeniek-salon-elegance

Een website onderhouden, bijwerken en ook nog acties. Dat is iets wat ik liever laat doen. Het is gewoon niet zo mijn ding. Monique doet het geweldig, ze belt me elke maand voor een nieuwsbericht en een nieuwe actie… soms heeft ze het zelf al bedacht!! Hoe fijn is dat? Monique verzorgd prachtige verhalen. Ik heb geen moment spijt dat ik alles uit handen heb gegeven. Ik ben erg tevreden.

Erwin Lueks

“Ik zag je website, ziet er trouwens netjes en verzorgd uit.”
Dat is wat ik regelmatig te horen krijg als ik bij klanten op gesprek kom. Dat geeft meteen al een stukje vertrouwen dat het met de tuin ook in orde komt.

Toen Lueks Groen toe was aan een website kwam ik al snel bij ContentWebControl terecht. Samen overleggen, een prettig persoonlijk contact en verstand van zaken. Dat is wat mij zo aanspreekt bij dit bedrijf.

Als ik met een voorstel of idee kom, weet Monique er altijd het juiste van te maken. De door ContentWebControl geschreven teksten zijn goed, en mocht ik een kleine aanpassing willen, of een compleet andere tekst, geen punt, alles wordt keurig geregeld.

Nieuwsbericht plaatsen, een nieuwe actie? Geef door wat, en het wordt geregeld, en als ik niet aan mijn website denk, is er altijd ContentWebControl die je kan helpen herinneren.

Bij ContentWebControl komt het allemaal goed.

Anja-Potkamp-bijzonderetuinen

Enige tijd geleden heb ik Monique gevraagd een nieuwe website voor mij te bouwen. In het eerste gesprek heeft ze heel goed geluisterd naar mijn wensen en ideeën, omdat de website precies geworden is wat ik voor ogen had. Voor mij is het heel belangrijk dat ik goed vindbaar ben en dat de indeling logisch is met een blog, tuinfoto’s op mijn startpagina en ‘links’ naar mijn projecten met tuinfoto’s.

Wat ik heel prettig vond, is dat Monique meedenkt. Zo kwam zij met het idee om de website te linken aan mijn Facebookpagina en op de entreepagina het kopje ‘werkwijze’ toe te voegen, zodat de bezoeker kan zien hoe ik een tuinontwerp aanpak.

Tot slot is het dankzij Monique ook een website geworden die ik zelf heel makkelijk kan bewerken, in de vorm van het plaatsen van nieuwe projecten en het bijhouden van mijn blog.

Screenshot_1

De website is mijn visitekaartje op internet. Regelmatig hoor ik van klanten dat mijn website eruit springt. Professioneel, duidelijk en goed vindbaar zijn de kreten die ik hoor. Samen met Monique kom je tot een goed resultaat. Met sterke webteksten en beeldmateriaal wordt de website een binnenkomer en geeft vertrouwen in kwaliteit. Monique wees me ook op de mogelijkheid van een nieuwsbericht. Elke maand een bericht, oei hoe doe ik dat? Ook hierin denkt Monique mee, draagt ook onderwerpen aan en regelt de tekst. Monique levert dezelfde kwaliteit waarvoor ik stá in mijn werk! Kwaliteit daar gaat het om.

Mannes Kruitof Schilderwerken
Feel Well by Hetty

Ik heb Monique van ContentWebControl benaderd om voor mij een website te maken. Wat ik erg fijn aan de samenwerking vind is dat Monique de tekst maakt, en jawel in mijn stijl, dat is natuurlijk erg belangrijk in deze. Kletsen kan ik als de beste, maar op papier zetten dat is voor mij erg moeilijk.

Over en weer hebben we fijn samen gewerkt, en toen de puntjes even op de I moesten worden gezet was zij daar dan ook even heel duidelijk in.

Samen gevat zeer prettige samenwerking. En mijn Site ziet er mooi uit. Chapeau voor Monique.

Vrijblijvende aanvraag

ContentWebControl voor professionele WordPress websites, website teksten en bijhouden websites. Één keer een website inrichten is niet genoeg! Dan begint het eigenlijk pas. Vaak gun je jezelf de tijd hier niet voor. Wij weten wel raad met je website en houden die, als je wilt, tiptop in orde. Geheel volgens jouw wensen.

Scroll naar top