Diensten

Website bijhouden

ContentWebControl is gespecialiseerd in website bijhouden

ContentWebControl is gespecialiseerd in het bijhouden van de content van websites. Het komt maar al te vaak voor dat bestaande websites slecht of zelfs helemaal niet worden beheerd. Daardoor wordt je bezoeker geconfronteerd met “oude informatie” op de site en dat is nou niet bepaald doeltreffende reclame voor je onderneming of organisatie. Zonde van de website, zonde van het geld dat erin is gestoken, zonde van een mogelijke klant…

undraw_wall_post_83ul

‘vanavond maak ik de website in orde’

Denk je ook wel eens ‘vanavond maak ik de website in orde’, en voor je het weet ben je al weer drie weken verder? De prioriteiten liggen nu eenmaal niet altijd bij de website, terwijl die wel de etalage van je bedrijf is. Dat is waar ContentWebControl zich voor je mee bezig houdt. Wij nemen het beheer van en de zorg voor je website van je over zodat je je kunt concentreren op je bedrijf. Uiteraard werken wij volledig in samenspraak met je, zodat het resultaat precies is zoals je het graag ziet. Geheel volgens je wensen en de door jou bepaalde frequentie van updates. Op die manier heb je niet alleen een mooie website, maar ook één waar je bezoeker graag blijft om wat rond te neuzen.

 

Website content die up-to-date is en vooruit kijkt, geeft je bedrijf een professionele uitstraling, wat kan bijdragen aan verhoging van je omzet. Door ContentWebControl in te zetten valt er veel te winnen en niets te verliezen.

Vrijblijvende aanvraag

ContentWebControl voor professionele WordPress websites, website teksten en bijhouden websites. Één keer een website inrichten is niet genoeg! Dan begint het eigenlijk pas. Vaak gun je jezelf de tijd hier niet voor. Wij weten wel raad met je website en houden die, als je wilt, tiptop in orde. Geheel volgens jouw wensen.

Scroll naar top