Diensten

Website

Wij maken professionele websites voor ZZP'ers

ContentWebControl maakt professionele websites voor je. Als je ook (al) je webteksten bij ons laat maken, heb je alles in één hand, wat garant staat voor een optimale service en kwaliteit.

Het maakt niet uit of je een beginnend ondernemer bent of al jaren bezig, je website is en blijft jouw visitekaartje. Die moet er dus goed uitzien, actueel zijn en gemakkelijk te navigeren voor de bezoeker. Dat gaat het beste met een zogeheten open systeem. In een ‘gesloten systeem’ is altijd de hulp van de webbouwer nodig om iets te veranderen. Dat kost tijd en geld; het alternatief is dan om er niets meer aan doen, waarmee een website al gauw hopeloos achterhaald raakt.

ContentWebControl gebruikt het open systeem van WordPress.

Nadat je de WordPress website hebt ontvangen, kun je gemakkelijk zelf inhoud toevoegen of verwijderen. Je kunt dat uiteraard ook door ons laten doen. Dan heb je er helemaal geen omkijken naar. Maar je kunt ook alleen een WordPress website door ons laten maken.

Je hebt al een WordPress website vanaf € 499,00 excl. BTW. De prijs is afhankelijk van welk pakket je kiest met welke mogelijkheden. Wij hebben 3 pakketten, en gebruiken voor het maken van de pakketten bestaande templates. Je kiest het pakket dat het beste bij je past. Wil je maatwerk... geen probleem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

undraw_wordpress_utxt

Vrijblijvende aanvraag

ContentWebControl voor professionele WordPress websites, website teksten en bijhouden websites. Één keer een website inrichten is niet genoeg! Dan begint het eigenlijk pas. Vaak gun je jezelf de tijd hier niet voor. Wij weten wel raad met je website en houden die, als je wilt, tiptop in orde. Geheel volgens jouw wensen.

Scroll naar top