Waarom voor ons kiezen

Wij Zijn

Ons doel is: Laat je website voor je werken!

Je bent inmiddels op de hoogte van het belang om je te onderscheiden met je website. En je weet ook dat de kwaliteit van je website teksten daarvoor het belangrijkste is. Belangrijker dan wat dan ook. Wij herschrijven je bestaande website teksten of schrijven compleet nieuwe website teksten voor je. Wij schrijven ook teksten voor

undraw_creative_team_r90h

Wij kiezen voor het open Content Management Systeem (CMS) WordPress

Om dit te bewerkstelligen moet je website regelmatig ververst worden met nieuwe website-teksten. Wij doen dit graag voor je, periodiek of eenmalig. Om het beheer van je website eenvoudig te houden raden wij WordPress aan. Wij kiezen voor het open Content Management Systeem (CMS) WordPress omdat je een WordPress  website ten allen tijde zelf kunt beheren. Je bent niet afhankelijk van je webbouwer. Dit is wel zo prettig. Je doet het waar je wilt en wanneer je wilt. Wat ook niet onbelangrijk is… Google houdt van WordPress. Wij zorgen ervoor dat bij oplevering van je website de technische achterkant van de website goed is opgezet.  Een mooi uitziende website is dus niet genoeg, hij moet ook doeltreffend en up-to-date zijn. Als mensen langer op je website blijven… kans op meer omzet.

Dit is waarom

Waarom kies je voor ContentWebControl?

  • Wij denken met je mee

    Zowel over de indeling van de website als over de onderwerpen van je berichten. Als je een periodiek contract hebt dan hoef je nergen aan te denken. Wij nemen actief contact met je op over de onderwerpen en jij concentreert  je op je bedrijf.

  • Wij hebben uitstekende kennis

    Ons team bestaat uit specialisten, met uitstekende kennis van WordPress websites en specialisten voor het schrijven van website teksten

  • Wij zijn betrouwbaar

    Klanten komen vaak bij ons voor  website teksten en besluiten daarna ook om hun website door ons te laten omzetten of maken. Een prachtig compliment vinden wij.

Vrijblijvende aanvraag

ContentWebControl voor professionele WordPress websites, website teksten en bijhouden websites. Één keer een website inrichten is niet genoeg! Dan begint het eigenlijk pas. Vaak gun je jezelf de tijd hier niet voor. Wij weten wel raad met je website en houden die, als je wilt, tiptop in orde. Geheel volgens jouw wensen.

Scroll naar top